Машина для різання хлібобулочних, кондитерських виробів, печива модель МНХ-11 (відео МНХ-11).

  Призначення та умови експлуатації моделі МНХ-11:

Машина призначена для різання спеціальних видів сухарів та печива (кантучіні з горішками). Мінімальна товщина скибок – 9 мм, інші товщини – за вимогою Замовника.
Умови експлуатації: температура зовнішнього середовища 15...30°С; відносна вологість зовнішнього повітря, не більше 80%.



 

 

 



Основні технічні характеристики моделі МНХ-11:

Продуктивність максимальна для печива кантучіні 200 кг/год
Габаритні розміри виробів,що підлягають різанню: – висота, мінімальна-максимальна 15 мм - 100 мм*
– довжина, максимальна 390 мм
- ширина мінімальна, мм 40 мм
Швидкість подачі виробів 12...31 мм/с
Вертикальне переміщення транспортера 100 мм
Енергетичні джерела: – мережа електрична, трьохфазна 380 В, 50 Гц
Підведена потужність 0,8 кВт
Габаритні розміри: – ширина 680 мм
– висота 1290 мм
– довжина 1600 мм
Маса, не більше 180 кг






























*після переналадки максимальна висота виробу може бути 135 мм

Всі права захищено. © Буліт 2013 – 2018. Створення сайту - студiя "sites creating by Nichol"